Een persoonlijk afscheid op een prachtige locatie

Zingend op weg naar Pasen met het Leger des Heils
25 januari 2018
Een nieuw jaar met nieuwe optredens!
26 januari 2018

Crematorium Dieren is het op één na oudste crematorium van Nederland en is gelegen op een prachtige, rustgevende locatie getypeerd door de rust van de Veluwe. Het groene gedenkpark heeft unieke mogelijkheden voor de bestemming van de as.

Er kan zoveel

Na een crematie zijn er heel veel manieren om een gedenkplek te creëren. Bovendien is er met de as van de overledene veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Wilt u de as bijzetten in een columbarium of een urnengraf, bewaren in een sieraad of een kleine urn? Of wilt u de as vestrooien in het prachtige gedenkpark, waarbij een naamplaatje op een van de gedenkmonumenten kan worden geplaatst. Speciaal om al uw vragen te beantwoorden heeft Crematorium Dieren de afdeling Info & Nazorg.

Toonzaal met urnen en sieraden

In ons Imbospaviljoen kunt u tal van bijzondere urnen en eigentijdse grafmonumenten, maar ook unieke sieraden en medaillons bekijken. Onze medewerkers ontvangen u in alle rust en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Ook een rondleiding in het crematorium en door onze columbaria en urnentuinen in onze prachtige, bosrijke omgeving behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Neemt u vooraf contact met ons op om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat er een medewerker voor u klaar staat.

Comments are closed.