Een nieuw jaar met nieuwe optredens!

Een persoonlijk afscheid op een prachtige locatie
26 januari 2018
StukTV in Boerderij Beekbergen
26 januari 2018

Iedereen allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een goed en muzikaal jaar mag worden namens Muziekvereniging Eendracht. Met het opluisteren van de nieuwjaarsreceptie bij de Vereniging Oud Apeldoorn met een klein concert is Muziekvereniging Eendracht dit jaar goed begonnen.

Een gezellige middag waar wij met veel plezier op terugkijken. Ook verder deze maand mogen we nog een paar keer aantreden om er een gezellig feestje van te maken. Bij het zonnehuis in Beekbergen gaan we samen met Carnavalsvereniging De Klutsers de bewoners een leuke middag bezorgen. Begin februari staat de Midwintermarathon op het programma. Mocht u niet meelopen maar ons toch willen horen wij staan aan de Loolaan om de lopers een muzikaal hart onder de riem te steken.

Dus zoals u ziet genoeg drukte weer in ons verenigingsleven. De repetities zijn ook weer volop in gang gezet en ook onze leerlingen zijn allemaal weer begonnen. Er zit nog genoeg leuk nieuws aan te komen maar dat bewaren voor een volgende keer.

Mocht u denken, ik wil toch een keer komen luisteren of meedoen met onze slagwerkers of fanfare, dan bent u van harte welkom op onze repetitieavonden. De slagwerkers repeteren op de maandagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur en de fanfare repeteert op de dinsdagavond van 18:45 uur tot 22:00 uur. Dit alles gebeurt in Gebouw Vrijzicht aan de Zichtweg 92 in Apeldoorn.

Comments are closed.