Grafmonumenten bij Eijgelaar Natuursteen

Dialect koor Apeldoorn viert 1e lustrum
27 januari 2018
Eerste busreisje van Stichting Buurtmensen in trek bij ouderen
28 januari 2018

Sinds 2014 heeft Eijgelaar Natuursteen een winkel met grafmonumenten aan de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn, naast Rouwcentrum Rouwenhorst. Eijgelaar Natuursteen is al 150 jaar gespecialiseerd in persoonlijke grafmonumenten, heeft een eigen steenhouwerij & inspiratietuin in Kampen én een eigen glaskunstatelier & showroom in Barneveld. Adviseurs, kunstenaars, steenhouwers, glasspecialisten, beletteraars en het plaatsingsteam werken samen om een mooie herinnering vorm te geven.

In de showroom kunt u verschillende monumenten bekijken. Van klassiek hardsteen, tot geheel glimmend natuursteen en van ruwe stenen tot strak vormgegeven monumenten van RVS gecombineerd met glas. Ook kunt u zien hoe een monument persoonlijk gemaakt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld door een eigen gedicht, een afbeelding van een hobby of het graveren van een portret.

Daniel Piening helpt u graag bij het uitzoeken van een blijvende en passende herinnering. Tijdens een gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna de mogelijkheden worden besproken. Hierbij wordt ook rekening gehouden met wat er op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Daniel kan ook meedenken uw eigen ontwerp vorm te geven. Om u een goed beeld te geven, ontvangt u naast de offerte kosteloos een vrijblijvende ontwerptekening van het grafmonument.

Meer informatie?

Voor meer informatie of documentatie kunt u bellen naar 055 – 30 30 970 of kijken op www.eijgelaar.nl. U bent ook welkom om eens rond te kijken bij Eijgelaar of voor een gesprek & een kopje koffie.

Comments are closed.