Expositie van de schilderijen van de leerlingen van Ingrid Arensen 

Eerste busreisje van Stichting Buurtmensen in trek bij ouderen
28 januari 2018
Dodgeballtoernooi in de voorjaarsvakantie
9 februari 2018

APELDOORN-ZUID – Sainte Marie wordt opgesierd door prachtige schilderijen gemaakt door mensen die allemaal hun eigen stijl hebben ontwikkeld met hun eigen voorkeur hebben voor een bepaalde verfsoort. Daardoor is deze expositie heel gevarieerd. Een paar keer per jaar wordt er een opdracht gegeven om met een  andere schilderstijl of techniek van de vertrouwde weg af te gaan en zo de kennis van het schilderen te verbreden en de eigen ontwikkeling te vergroten. Voor deze mensen betekent schilderen een heerlijke hobby die hun leven verreikt. De kleurrijke werken nodigen uit om bewonderd te worden.

3 januari – 26 februari 2018 in Woonzorgcentrum Sainte Marie, Arnhemseweg 279

Comments are closed.