De oplossing voor uw voet, knie, heup en rug klachten

Peter Otterloo stopt met PR zaken voor de VOA
16 december 2017
De Heus Makelaardij 2.0
17 december 2017

REGIO – RondOm Podotherapeuten start vanaf 1 januari met een nieuwe praktijk in Ugchelen binnen de muren van Kenisis Fysiotherapie aan de Bogaardslaan 16B .

Voeten uiterst belangrijk
Een goede voetstand is de basis om goed te bewegen en daarom erg belangrijk. We staan en lopen immers vrijwel de hele dag. “Als je 50 jaar bent, heb je al drie keer de wereld rondgelopen” vertelt Katja van Lamoen, podotherapeut bij RondOm. Deze belasting wordt nog weleens onderschat en daarom is het geen wonder dat er veel mensen last hebben van voetklachten, zoals vermoeide voeten, doorgezakte voeten, peesontstekingen, hielpijnen, of klachten en blessures in de knieën, heupen en rug.

De Podotherapeut
Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen
dat je problemen krijgt. Het unieke van een podotherapeut is dat deze altijd op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon en daarbij worden naast de kennis en ervaring van de podotherapeut ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met u, kan worden gestart.

Afspraak maken en website
Voor het maken van een afspraak of voor het verkrijgen van informatie, kan men iedere werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur het centrale telefoonnummer 088-1180500 bellen. Daarnaast kan men 24 uur per dag een afspraak maken via de webagenda, te vinden op de website www.podotherapierondom.nl.

Comments are closed.