De Heus Makelaardij 2.0

De oplossing voor uw voet, knie, heup en rug klachten
17 december 2017
Rijbewijskeuringen in Buurthuis Maasstraat
17 december 2017

APELDOORN – De Heus Makelaardij in Apeldoorn gaat met een geheel nieuw logo en een totaal nieuwe huisstijl een nieuw tijdperk tegemoet. Van de bebording tot website, het is tijd voor De Heus Makelaardij 2.0.

Na vele jaren is het tijd voor een opfrisbeurt, tijd voor een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. “Deze nieuwe huisstijl laat zien dat we vooruitkijken én vooruitgaan, maar ook dat we bereid zijn daarin te willen investeren.” Daarom zal in 2018 hun nieuwe logo en huisstijl overal in worden doorgevoerd. De Heus Makelaardij 2.0 zal terug te vinden zijn in hun website, uitingen en bebording.

In januari 2018 gaat De Heus Makelaardij verbouwen en de nieuwe huisstijl zal dan ook in en om het pand zichtbaar worden. “Als we het doen, doen we het natuurlijk wel goed”. Het pand zal vanbinnen worden gerestyled en ook aan de buitenzijde zal De Heus Makelaardij 2.0 zichtbaar worden.

Met hun pand gevestigd aan de Deventerstraat 84 in Apeldoorn is De Heus Makelaardij al ruim 40 jaar een vertrouwd gezicht in Apeldoorn. “Belangrijke punten waar wij veel waarde aan hechten, zijn professionaliteit en uiteraard persoonlijkheid, waar natuurlijk een goed vertrouwd gevoel bij hoort.” De Heus Makelaardij werkt met een flexibel dienstverleningspakket. Dit zorgt niet alleen voor duidelijkheid maar ook staan zij daardoor garant voor een succesvolle afhandeling van de belangen van de cliënt. Hun filosofie is duidelijk: “Service van het huis”.

Comments are closed.