Beste Wensenwandeling

Vuurwerkangst, doe er nu iets aan!
18 december 2017
“25.000 knuffels voor 25.000 kinderen” in Oekraine!
19 december 2017

APELDOORN – Deze wandeling begint met elkaar het beste te wensen, maar daar blijft het niet bij. Zaterdag 6 januari van 10:30 tot 12:30 uur heeft Wandelcoach Pitrik Dekker weer iets verrassends in petto. Het is heerlijk om het jaar ontspannend te beginnen met een wandeling in het bos, nieuwe mensen te ontmoeten en mooie gesprekken te hebben. Tijdens deze wandeling kijken we terug naar de vruchten van het afgelopen jaar en strekken ons uit naar het nieuwe jaar. Wat wens jij anderen toe en wat wens je eigenlijk jezelf toe? De wandelroute voert door Berg en Bos in Apeldoorn. De kosten zijn 10 euro per persoon inclusief koffie of thee. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je aan via info@wandelcoachapeldoorn.nl. Lees meer op www.wandelcoachapeldoorn.nl  en klik op activiteiten.

Comments are closed.